semi

permanente
make-UP

Als je niet tevreden bent over de vorm, de kleur of de dikte van jouw wenkbrauwen, dan kan permanente make up uitkomst bieden. Na samen jouw wensen te hebben besproken, wordt besloten welke vorm het best bij jou en jouw gezicht past.
Wenkbrauwen met onregelmatige haargroei of hele dunne wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecorrigeerd. Littekens in uw wenkbrauwen kunnen ook worden gecorrigeerd door permanente make up. Indien je in het verleden veel hebt geëpileerd, is het mogelijk dat de haargroei is verminderd. Permanente make- up kan dan uitkomst bieden om jouw gezicht weer compleet te maken en jou te laten stralen.

Velvet Beauty

MAKE-UP

Bij ombre/powderbrows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Dit geeft een heel zacht en natuurlijk resultaat.
3D Hairstrokes is een techniek met een unieke werkwijze, waarbij de 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijs te onderscheiden van echte haartjes. Met behulp van flinterdunne naaldjes, worden één voor één lijntjes in de vorm van haartjes met natuurlijke pigmenten in de huid. Hierdoor krijg je vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien.
Het meest belangrijke verschil is dat Combi brow techniek bij de aanzet van de wenkbrauw gecombineerd wordt met de ultra fijne haartjes techniek. Dit geeft een opgemaakte look, maar oogt natuurlijker en heeft bij de aanzet een meer warrig effect. De Combi brow techniek is de ideale vervanger van make-up. Het verloop van de aanzet naar de staart van de wenkbrauw is van licht naar donker en dient gelijkmatig te worden verdeeld. Door deze haartjes bij de aanzet te plaatsen is deze techniek ook toe te passen bij mensen met weinig haar.
Het aanbrengen van permanente make-up op de oogleden maakt dagelijkse make-up eenvoudiger en geeft een mooie zacht opgemaakte look als je eens een keer geen tijd hebt om jezelf op te maken Er zijn diversen mogelijkheden bij het zetten van een eyeliner. Een infralash is een lijntje tussen de wimperaanzet. Daarnaast hebben we ook de normale eyeliner, evt mogelijk in diverse kleuren en we hebben natuurlijk ook nog de wing. Alles is bespreekbaar.