semi

permanente
make-UP

Als je niet tevreden bent over de vorm, de kleur of de dikte van jouw wenkbrauwen, dan kan permanente make up uitkomst bieden. Na samen jouw wensen te hebben besproken, wordt besloten welke vorm het best bij jou en jouw gezicht past.
Wenkbrauwen met onregelmatige haargroei of hele dunne wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecorrigeerd. Littekens in uw wenkbrauwen kunnen ook worden gecorrigeerd door permanente make up. Indien je in het verleden veel hebt geëpileerd, is het mogelijk dat de haargroei is verminderd. Permanente make- up kan dan uitkomst bieden om jouw gezicht weer compleet te maken en jou te laten stralen.

Velvet Beauty

MAKE-UP

Wenkbrauwen

Bij ombre/powderbrows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Dit geeft een heel zacht en natuurlijk resultaat.

eyeliner/infralash

Het aanbrengen van permanente make-up op de oogleden maakt dagelijkse make-up eenvoudiger en geeft een mooie zacht opgemaakte look als je eens een keer geen tijd hebt om jezelf op te maken Er zijn diversen mogelijkheden bij het zetten van een eyeliner. Een infralash is een lijntje tussen de wimperaanzet. Daarnaast hebben we ook de normale eyeliner, evt mogelijk in diverse kleuren en we hebben natuurlijk ook nog de wing. Alles is bespreekbaar.