Peeling

Pro babor

De TheraPRO Peel behandeling is op basis van AHA peelings. Dit is een chemische peeling met als hoofdbestanddeel hydroxy zuren van natuurlijke oorsprong. Deze fruitzuurbehandeling is vooral gericht op resultaten van blijvende duur. Uitgebalanceerde fruitzuren garanderen een gecontroleerde en gelijkmatige verwijdering van hoorncellen en bevorderen de huidregeneratie die vanuit de diepte begint en voortgaat tot in de bovenste cellaag.

Uiterst effectief en zonder de huid onnodig te belasten of te stressen, zet de TheraPRO AHA peel een uitgebreide, intensieve regenererende activiteit van de huid in gang.

Fruitzuurbehandeling waarbij de fruitzuur-intensiteit
( 10%-20%-30%) individueel wordt aangepast aan uw huidtype. Voor maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid, al na de eerste behandeling. 

MEER INFORMATIE OVER DE BEHANDELINGEN?

Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen bekijken we uw wensen en verwachtingen en beoordelen wij of deze verwachtigen reëel zijn. Naast een prijsopgave ontvangt u van ons aanvullende informatie over de behandeling.

Peeling

Obagi Blue Peel Radiance

Obagi Blue Peel Radiance is een milde, maar effectieve peel, bestaande uit een unieke mix van zuren die geschikt zijn voor alle huidtypen. Deze oppervlakkige chemische peel kan gebruikt worden voor een scala aan huidproblemen: fijne lijntjes en rimpels, ruwe en oneffen huid, grove poriën, pigmentatie, milde-matige-photo-aging, milde acne, acne littekens en melasma. De peel verwijdert dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor de huid algeheel gladder, frisser en verfijnder wordt. Daarnaast wordt de talgproductie sterk gereguleerd.

Wat is eigenlijk een chemische peeling? Een chemische peeling is een minimaal invasieve behandelprocedure waarmee het uiterlijk van de huid wordt verbeterd. Tijdens de procedure wordt de Blue Peel RADIANCE aangebracht op het gezicht en desgewenst kunnen hals en decolleté worden meegenomen. Zo worden alle dode huidcellen verwijderd en de huidvernieuwing gestimuleerd.

Je bereikt al na een behandeling met de Blue Peel resultaten, hoewel voor de beste resultaten een reeks 4-6 behandelingen het meest effectief is. Doorgaans wordt een interval van twee tot vier weken aangehouden. Milde roodheid en schilfering kunnen ervaren worden na de Blue Peel Radiance.

Peeling

Trans6peel

De Hannah Trans6peel bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelainezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, cel vernieuwende en teint oplichtende werking. De Hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De cel vernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid, huidirritaties en zelfs de gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.

Velvet Beauty

ONZE MERKEN