Obagi Treatments

Acne

De Clear Skin Treatment is erop gericht om de p. acne’s bacterie aan te pakken en verstoppingen in de huid op te heffen. Met de dieptereiniging in deze behandeling worden de poriën gereinigd. Door gebruik te maken van glycolzuur, melkzuur en salicylzuur worden dode huidcellen verwijderd om nieuwe verstoppingen van de huid te voorkomen. Salicylzuur reguleert daarbij de talgproductie. Deze behandeling wordt afgesloten met 20% glycerine om de acne geïrriteerde huid intens te voeden en hydrateren.

Obagi Treatments

Turn Back Time Treatment

De Turn Back Time Treatment is een behandeling voor epidermale verjonging en verstrakking van de huid. Door gebruik te maken van een vitamine C (20%) en de gepatenteerde formule in de ELASTIderm producten, worden fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken verminderd. Met exfolianten als glycol- en melkzuur in deze treatment worden daarbij dode huidcellen die voor een doffe huid zorgen verwijderd. Actieve ingrediënten worden hierdoor beter in de huid opgenomen met als resultaat een intens gevoede verjongde huid.

Obagi Treatments

Vitamin C Glow Treatment

Elke huid knapt hiervan op! De Vitamin C Glow Treatment is er om de huid weer te laten stralen. Door gebruik van de best opneembare vorm van vitamine C: L-Ascorbinezuur wordt de huid optimaal voorzien van een vitamine C boost. De hoge concentraties vitamine C in deze treatment geven de huid een prachtige egale teint met een onweerstaanbare Glow.