huidverzorging

BABOR

Zeer effectieve werkstoffen en voelende handen - het Performance Treatment volgens de Babor methode - verbindt modern schoonheidsonderzoek en wereldwijd gerenommeerde massagetherapieën. De behandeling bekijkt schoonheid in zijn totaliteit. Ze behandelt niet alleen de gezichtshuid, maar activeert met speciale grepen in het gezicht, op de hoofdhuid en in de nek het hele organisme met de Babor Effective Touch massage. De massage combineert elementen uit acupressuur, bindweefselmassage, fysiotherapie en osteopathie met klassieke massagegrepen. Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGE PX en met de unieke Effective Touch Massage.

behandelingen

ANTI-AGING

Babor anti-aging

Verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

HSR ® lifting

Gezichtslifting van de nieuwe generatie, voor meer spankracht en elasticiteit. Naar keuze activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend.

Top behandeling sea creation

Luxe, die onder de huid gaat! Gun uw huid een luxueuze expeditie, met zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën. Het hoog geconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème in-gemasseerd met warme Obsidian- en koele koraalstenen als ook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid tevoorschijn.

PEELING

Simildiet / Azelan – vette acne & rosea huid:

Voor vette acne/rosea huid. De peeling azelaico is toepasbaar bij de acne/vette huid, rosacea, folliculitis en bij grove poriën of een glimmende huid.

Simildiet / Feruline – verzorgend & photo-aging.

De peeling Ferúlico werkt op de doorbloeding, haalt de vale laag van de huid en kan ook pigmentvlekken verminderen. Het geeft goede resultaten bij de rokershuiden.

Simildiet / Glycopeel – renegerend / depigmentatie.

De peeling glicólico verwijdert de dode huidcellen, verbeterd de huidconditie, verbeterd de Ph-waarde en verminderd de rimpels.