gelifte wimpers

Lash lift/Wimper lifting

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door een wimperkruller. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment de ultieme oplossing. Wij maken gebruik van siliconen rods en shields en hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik! Bij Velvet wordt er gewerkt met het merk Elleebana, afkomstig uit Australië.

BELANGRIJK: de wimpers mogen niet nat worden de eerste 24 uur na de behandeling en je mag in deze tijd ook geen mascara gebruiken.

perfect gestylde wenkbrauwen

Brow Lamination

Een wenkbrauwlift, ook wel Brow Lamination genoemd, is de behandeling voor perfect gestylde wenkbrauwen. Met Brow Lamination lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en je wenkbrauwen blijven ongeveer 6-8 weken in model. Met deze brow techniek worden de wenkbrauw haartjes in een bepaalde richting gestyld en gevormd waardoor je wenkbrauwen er op en top verzorgd uitzien. Bij Velvet Beauty wordt er gewerkt met de merken Elleebana en Thuya.

Momenteel zijn fluffy brows de nieuwste trend. Hierbij worden de haren bij de aanzet van de wenkbrauwen omhoog gestyled. Dit is niet voor iedere wenkbrauw mogelijk maar kan bepaald worden door onze brow specialist.

Airbrush Hybrid brows

Airbrush Hybrid verf wordt ook wel de wenkbrauwverf met henna effect genoemd. Dat komt omdat het niet alleen de haartjes kleurt maar een afdruk op de huid achterlaat wat 7 dagen zichtbaar is en tot 7 weken op de haartjes. Deze behandeling is zeer geschikt voor als je allergisch bent voor henna en kan gecombineerd worden met Brow Lamination.

BELANGRIJK: de wenkbrauwen mogen niet nat worden de eerste 24 uur na de behandeling.