Huidverbetering​

BEAUTY
CARE

Vertoont uw huid acné, vergrote poriën, kleine rimpeltjes, pigmentvlekken, andere onzuiverheden of beschadigingen? Heeft u last van ongewenste vaatjes op de benen, littekens, cellulitis of striae? Velvet Beauty heeft meerdere methoden om uw huid te verbeteren en te verjongen. De keuze maakt u samen met onze specialist, op basis van uw persoonlijke wensen en uw huidconditie. Tijdens het eerste consult maken wij een huidanalyse, zodat u verzekerd bent van een persoonlijk advies.

Huidverbetering​

BEHANDELINGEN

Bij Microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de worden gebracht. Het intensieve weghalen van de verhoornde cellen geeft de huid de impuls uit de diepte te regenereren. Zo eenvoudig en ontspannend kan anti-aging tegenwoordig zijn. Een toekomst waarin een ruwe, onzuivere, schilferige of door de zon beschadigde huid tot het verleden behoort. Door Microdermabrasie worden een ouder wordende huid, rimpeltjes, striae en oppervlakkige littekens zichtbaar verbeterd. De opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen en verzorgingspreparaten wordt vergroot. Werkstoffen kunnen dieper in de huid doordringen en dit verhoogt en verlengt hun werkzaamheid.

Wanneer kiezen voor Microdermabrasie?

 • verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid)
 • fijne lijntjes (diepe rimpels zullen vervagen)
 • onzuivere huid
 • acne
 • acne littekens
 • littekens gezicht
 • hyperpigmentatie
 • pigmentvlekjes e.d.
 • onregelmatigheden
 • zonbeschadigde huid
 • ouderdomsvlekken
 • als intensieve reiniging voor ieder huidtype

Let op! Deze behandeling is niet alleen voor vrouwen.

Micro-needling is een behoedzame, niet-invasieve anti-aging behandeling. Na een intensieve voorbereiding van de huid wordt er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor een optimale opname van de substantie. Geselecteerde werkstoffen kunnen precies daar in de huid worden ingebracht, waar ze optimale resultaten bereiken. Tegelijkertijd worden door de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.

Wanneer Micro-needling toepassen?

Micro-needling is veelzijdig toe te passen en geschikt bij de volgende huid indicaties:

 • door de leeftijd of UV veroorzaakt huidbeschadigingen, zoals rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderde stevigheid van huid
 • vaal, mat onregelmatig huidbeeld
 • aanwezigheid van grove poriën
Hoe reageert de huid op een Micro-needling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de Micro-needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale resp. zelfs gewenste reactie van de huid, die uiterlijk na 1 -2 dagen vermindert. Nadat de roodkleuring is verminderd, kan in afzonderlijke gevallen bij bijzonder intensief bewerkte huiddelen een lichte kortst ontstaan. Ook dit is een absoluut gewilde en ingecalculeerde reactie van de huid. De intensiteit van de behandeling wordt voor dat wij starten uitgebreid met u besproken.

Waar moet u op letten na de behandeling?

De huid heeft na de behandeling 2 – 3 dagen om te regenereren. Probeer na de behandeling extra prikkels te vermijden, zoals:

 • zon / zonnebank
 • sterk transpireren (sauna)
 • zwembad
 • abrasieve of chemische peelings van de huid
 • ontharing op de behandelde plaatsen
 • zelfbruiner

Wij adviseren om tijdens een kuur overdag een zonbescherming te gebruiken. Bijvoorbeeld Doctor Babor Derma Cellular Skin Protecting Balm SPF 50. Ook na de kuur moet er overdag nog tot 2 – 3 weken een zonbescherming worden aangebracht. Tijdens de kuur adviseren we voor de dag van en de dag na de behandeling het Doctor Babor Derma Cellular Ultimate Calming Serum. Dit na behoefte aanbrengen. Het mooiste resultaat ontstaat in kuurverband.

De hannah Trans6peel, een nieuwe professionele medium deep peeling, bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.

Natuurlijk in combinatie met befaamde hannah bindweefselmassage

Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden. Wanneer de huidcoach optioneel het alom bewezen Ultra Geluid erbij inzet, kan nog meer huidverbetering gerealiseerd worden vanwege de opname bevorderende eigenschappen. Voor optimale resultaten zal de huidcoach de Intense Treatment in kuurverband toepassen om daarna als onderhoudsbehandeling uit te voeren.

MEER INFORMATIE OVER DE BEHANDELINGEN?

Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen bekijken we uw wensen en verwachtingen en beoordelen wij of deze verwachtigen reëel zijn. Naast een prijsopgave ontvangt u van ons aanvullende informatie over de behandeling.

Velvet Beauty

ONZE MERKEN