Velvet Beauty

Pedicure

Geen last meer van likdoorns, eelt of andere pijnlijke klachten? Wil je graag mooie nagels? Velvet Beauty heeft ervaren en gediplomeerde pedicures. U kunt uw pedicure behandeling uitbreiden met het lakken van uw teennagels of met een voetmassage.

basis behandeling

De basisbehandeling begint met een analyse van de huid van uw voet. Tijdens de analyse gaan wij na of er bijzonderheden zijn waar we tijdens de behandeling extra aandacht aan kunnen besteden. Ook kunt u aangeven of u last heeft van voetproblemen. De behandeling bestaat verder uit de volgende onderdelen:

vip behandeling

U kunt ook kiezen uit een VIP-behandeling: De VIP-behandeling is gelijk aan de basisbehandeling maar wordt aangevuld met een pakking met French Pedicure.

Velvet Beauty

nagelschimmel

Meer dan 700 miljoen mensen wereldwijd lijden aan onychomycose of nagelschimmel. Voor het merendeel van deze patiënten zijn er weinig of geen behandelopties omwille van de gezondheidsrisico's geassocieerd met de huidige traditionele antischimmel standaardbehandeling. Maar we kunnen tegenwoordig met de laser deze nagels behandelen. Niet alleen de schimmelnagel, maar ook de ander nagels op voet of handen moeten behandeld worden. Doordat de laser de nagels opwarmt, zal de schimmel vernietigd worden. Soms zullen de nagels meerder behandeling nodig hebben. De behandeling kan wat gevoelig zijn. Het zal zeker zo'n 6 tot 9 maanden duren, voordat de schimmel eruit is gegroeid. Onder tussen kunnen de patiënten extra middelen gebruiken te bestrijding van de mycose nagel, dat wordt in het praktijk geadviseerd na de analyse van de voet of handen. Na deze maanden zult u verlost zijn van uw mycose nagels. Bent u geïnteresseerd in een laserbehandeling van een schimmelnagel? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen bekijken we uw wensen en verwachtingen en beoordelen wij of deze verwachtingen reëel zijn. Naast een prijsopgave ontvangt u van ons aanvullende informatie over de behandeling.

Velvet Beauty

manicure

De basis manicurebehandeling van Velvet Beauty bestaat uit de volgende onderdelen:

vip behandeling

U kunt ook kiezen uit een VIP-behandeling: De VIP-behandeling is gelijk aan de basisbehandeling maar wordt aangevuld met polijsten van de nagel en pakking van paraffine (of een ander soort pakking, afhankelijk van uw huidtype)