Velvet Beauty

BINDEWEEFSELMASSAGE

De hannah bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. De behandeling kan worden verreikt met A/N/G Detox Hydra Glow voor zowel je gezicht, hals als decolleté. De detox bevat 100% biologisch algen complex.

behandeling

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt

Velvet Beauty

wenkbrauwen

Draadepileren, henna brows of brow lamination: met mooie wenkbrauwen accentueer je je sterke kenmerken. Wil je juist strakke, natuurlijke of fluffy brows? Het kan allemaal!

wimpers

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door wimperkruller. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment de ultieme oplossing. Wij maken gebruik van siliconen rods in plaats van oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

pijnloos & effectief

waxen

Waxen is een van de manieren om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Onze behandelingen zijn gericht op zowel vrouwen als mannen. Heb je vragen of twijfel je over een behandeling? Wij geven je graag advies.