Velvet Beauty

Botox

Het vermindert tijdelijk de spieractiviteit en pakt daarmee de dynamische rimpels aan. Doordat de spieren niet meer bewegen krijgen de rimpels niet meer de kans dieper te worden. Voor een rimpelbehandeling wordt Botox gebruikt en dit wordt behandeld per zone. De kraaienpootjes, de frons en het voorhoofd gelden als individuele zone.

botox & fillers

met het meest natuurlijke effect

Velvet Beauty werkt samen met cosmetisch arts Dr. Diederik. Hij is lid van de NVCG en werkt uitsluitend met producten die goedgekeurd zijn door FDA, zoals Botox en Hyaluronzuur fillers. Het gewenste effect wordt bereikt door samen met u een haalbaar en reëel plan te maken, op een manier die het best bij u past.

Velvet Beauty

fillers

Er zijn meerdere manieren om rimpels te behandelen, een filler herstelt de verloren volume en vult bijvoorbeeld een statische rimpel, neus-lippenplooi, marionetlijnen en lippen maar ook de wallen onder het oog. Hyaluronzuur is lichaams- eigen en trekt vocht aan dat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid maar ook in extra volume. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken.